Vi har blitt Vitec Autosystemer AS

Vitec Infoeasy AS og Vitec Autodata AS fusjonerer

Vi har gleden av å informere dere om at Vitec Infoeasy AS fusjoneres inn i Vitec Autodata AS fra 3. juni 2024.

Fusjonen er et strategisk valg for å styrke vår posisjon i markedet og tilby våre kunder enda bedre løsninger og service. Ved å samle vår kompetanse og erfaring innen økonomi- og forretningssystemer, vil vi kunne utvikle mer innovative og effektive produkter som vil hjelpe dere med å forenkle og forbedre deres virksomhet.

For dere som kunder vil det ikke bli noen store endringer i det daglige samarbeidet med oss. Dere vil fortsatt ha tilgang til de samme systemene, supporttjenestene og kontaktpersonene som dere har i dag. Vi vil imidlertid jobbe med å integrere og harmonisere våre tilbud og prosesser, slik at vi kan levere en mer enhetlig og kvalitetsmessig service til dere i fremtiden. I løpet av kort tid vil selskapet bytte navn til Vitec Autosystemer AS.

Vi ser frem til å fortsette vårt gode samarbeid med dere som kunder og partnere, og vi håper at dere vil oppleve mange fordeler av fusjonen. Vi vil holde dere oppdatert om eventuelle endringer eller nyheter som følge av fusjonen. Hvis dere har noen spørsmål eller tilbakemeldinger, er dere hjertelig velkomne til å kontakte oss.