Info Vitec Infoeasy AS og Vitec Autodata AS fusjonerer

Infoeasy Lønn - Årsversjon inkl. Årsavslutningsversjon 2023

Årsversjonen inkl. Årsavslutningsversjon 2023 er nå klar.

Årsversjonen av Infoeasy lønn 2023, blir distribuert via vår nedlastingsside, eller ved at dere henvender dere til oss for å motta en link for nedlasting.

Har dere en 2.20.XX versjon av Infoeasy kan dere laste ned programpakken som ligger ute på vår nedlastingside f.o.m. 20.desember 2023. Har dere en annen hovedversjon av Infoeasy ta kontakt for å få link til riktig lønnsversjon. 

For bistand i forbindelse med oppgradering eller andre spørsmål, send en forespørsel til support.infoeasy@vitecsoftware.com eller ring 55 54 71 71.

Alle som kjører Infoeasy lønn, må ha ny lønnsversjon før man foretar nye lønnskjøringer i 2024.

Kort info om lønnsversjon:       

  • Inneholder nye skattetabeller for 2024.
  • Inneholder nytt poststedsregister
  • Inneholder også nye kodelister i lønn mht. satser, siste kodeverk, arter etc.
  • Forbedringene i årets versjon har hatt fokus på enda bedre støtte til å sende inn riktige data til Altinn, samt gjort forbedringer etter ulike kundeønsker eller ring 55 54 71 71

Mer utfyllende detaljer om versjonen og nyheter finner dere i relaseskrivet.

Til dere som ikke installerer lønn selv:
Dersom dere kjører lønn via en IT-leverandør sin Terminalserver/Sky, vennligst videreformidle denne informasjonen, slik at de får tilgang til ny lønnsversjon og kan oppgradere for dere. Dere som kjører lønn via Duett og Vitec Sky/Autodata trenger ikke gi beskjed til deres IT leverandør, oppgradering skjer i uke 1 2024.