Info Vitec Infoeasy AS og Vitec Autodata AS fusjonerer

Larsen Motorsport

Vitec Autosystemer er stolt sponsor av Larsen Motorsport! Vi startet vårt samarbeid foran 2023 sesongen som endte med at Larsen Motorsport ble Norgesmestere. Vi gleder oss derfor stort til 2024-sesongen.

Vitec Autosystemer er den perfekte partner for oss da vi begge jobber kontinuerlig med utvikling og forbedringer for oss selv og våre samarbeidspartnere
Frank Tore Larsen, Sjåfør Larsen Motorsport

Dette er Larsen Motorsport

Frank Tore Larsen og Torstein Eriksen begynte å kjøre rally til 2009-sesongen et par uker etter at Frank Tore tok førerkortet. De startet med en Nissan Almera i nasjonale klasser og ble nummer to i Norgescupen vårt første år. Halvveis i 2010-sesongen byttet de til en Ford Fiesta ST og gikk opp i NM-klassen for tohjulstrekkere. Der var de raskt med å prege topplasseringene på resultatlisten. I deres første fulle sesong i NM i 2011 tok de sølv etter en tøff kamp om gullet. Allerede i 2012 fikk de revansj og ble Norgesmestere for første gang. 

Til 2014-sesongen tok de steget opp til toppklassen for firehjulstrekkere og ble Norgesmestere på første forsøk. Etter å ha forsøkt seg internasjonalt et par sesonger satset de for full på NM igjen med ny bil i 2021. NM hadde vokst mye de siste årene og da vi stilte til start med deres nye VW Polo R5 kjempet de mot juniorverdensmestere og førere som har vunnet VM-runder i WRC2. Det har blitt tre suksessfulle år med NM-gull i 2021, 2022 og 2023.

I tillegg tok de nok en gang steget utenfor Norges grenser i 2023 da de stilte til start i ERC Royal Rally of Scandinavia som er en EM-runde. Her var det 27 R5 biler til start i deres klasse og de sjokkerte med en andretid på kvalifiseringen og la på tredjeplass etter første dag. Dessverre endte løpet med en rulling på siste dag, men prestasjonen frem til da hadde rukket å heve mange øyebryn.

Det som skiller de i Larsen Motorsport fra de aller fleste konkurrentene, spesielt i EM er at de er et familiedrevet team på dugnadsinnsats. Bilen driftes fra en dobbeltgarasje i familiehjemmet og alle mekanikerne er venner som er med fordi de syntes det er spennende og gøy. Likevel har Larsen Motorsport de siste årene tatt store steg ved å jobbe målrettet og detaljorientert over tid. Den utviklingen har de planer om å fortsette de neste årene og ta steget helt opp i toppen av internasjonale rallysport.

Gjennom samarbeidet med Larsen Motorsport ser vi hvordan lidenskap og læring driver utviklingen, noe vi kjenner oss igjen i. Sammen akselererer vi derfor mot nye seire i 2024
Erling Brækkan, CEO Vitec Autosystemer