Viktig informasjon - Kjente feil Auto Online

Informasjon Autodata Online

Her vil vi oppdatere fortløpende med informasjon vedrørende konvertering Autodata. Følg med!

I nyhetsbrev sendt ut har vi anbefalt opprydding i BES6 og ORVI. Men alt som ligger igjen vil selvfølgelig bli kopiert over til Auto Online. Alt av åpne ordre, restordre, varebestillinger etc. vil bli kopiert over.

For de som ikke har registrer e-post mot brukerident må dette gjøres snarest. De som ikke har registrert e-post tidligere må gjøre dette i skjema lenger ned på denne siden.

Presentasjon Konvertering FAQ Konvertering

Tidsplan konvertering

Uke 48: 28. november – 1. desember
Prisendringer: Vi anbefaler ikke prisoppdateringer fra 27. november til 8. desember da automatisk oppdatering ikke kjøres i konverteringshelgen.

Avstemming adKasse: Alle må tar Z-rapport og avstemmer KS01 fredag 2. desember i god tid før kl. 18:00. Har du lenger åpningstid, avstem med Z-rapport og KS01 kl. 17:45 og fortsett med salg offline fra kl. 18:00

Ordre: Vi anbefaler at dere ferdigmelder alle åpne ordre. Vi oppfordrer sterkt til at alle tar en opprydding i gamle ordre på ORVI. Ta kontakt med oss hvis dere trenger hjelp til å utgårmelde gamle åpne ordre. Vi har funksjoner for å utgårmelde uten at varene går inn på lager. Alle ordre vil bli kopiert over til Auto Online.

Tilgangsføring av varer: Alle varer som er mottatt må tilgangsføres innen fredag 2. desember kl. 18:00. Vi oppfordrer sterkt til at alle tar en opprydding i gamle åpne bestillinger/tilganger som ligger i BES6. Tilgangsfør gjerne varer som er ventet tidlig uke 49 denne uken. Alle åpne bestillinger vil bli kopiert over til Auto Online.

Helgen 2. – 4. desember

Alle systemer tas ned fredag 2. desember kl. 18:15

Etter dette vil det ikke være mulig å logge på 3270 eller våre nettsider. Det vil heller ikke være mulig å søke pris/beholdning eller opprette ordre i Norsk Bildelkatalog eller andre verkstedsystemer/web-shopper.

Firmaer med egen web-shop må holde igjen ordre til mandag 5. desember.

adKasse kjøres offline. Avstemming må ventes med å gjøre til mandag morgen. Da kjøres både Z-rapport og avstemming KS01.

Det vil ikke blir kjørt automatisk oppdatering av varer (nye artikler og endring av priser).

Mandag 5. desember

Autodata online: Auto Online logges på via din nettleser. 

Vi vil øke bemanning for support både på telefon og e-post. Vi vil være tilstede på kontoret fra kl. 06:00. Vi oppfordrer alle til å ringe på 23 17 20 30 eller e-post support.autodata@vitecsoftware.com

Ved pålogging av adKasse vil ordre sendes til KS01 i Auto Online. Dere kan da ta avstemming for helgen før dere starter salg mandag.

Har du spørsmål kan disse rettes til Camilla Larsen, camilla.larsen@vitecsoftware.com, tlf. 906 04 402 eller Erling Brækkan, erling.braekkan@vitecsoftware.com, tlf. 908 28 214.

Registrer din e-postadresse mot din ident her for å kunne endre passord til innlogging Auto Online
Fyll ut skjema
Sett inn ditt firmanummer i Autodata, tre siffer
Sett inn firmanavn
Sett inn brukerident i Autodata
Sett inn tittel på administrator
Sett inn e-postadresse til administrator
Hvis administrator ikke er daglig leder sett inn navn på daglig leder her
Hvis administrator ikke er daglig leder, sett inn e-post til daglig leder her